Over BWT-Team

Graag stel ik mij aan u voor

Martijn is een enthousiaste en gemotiveerde professional en heeft landelijk veel ervaring binnen Bouw & Woningtoezicht. Met zijn ervaring heeft hij een goed gevoel voor de politieke verhoudingen binnen gemeentelijke organisaties en is hij goed in staat de zakelijke aspecten af te wisselen met de informele en sociale contacten. Hij gaat gestructureerd te werk, is zorgvuldig en is in staat praktisch mee te denken in verschillende vraagstukken. Martijn heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het omgevingsvergunningentraject, alsmede in de controle op de afgegeven omgevingsvergunningen (handhaving), activiteit bouwen..

Feedback & Reviews

Wat vertellen onze klanten, partners over ons.

” BTW Team trekt op dezelfde manier met ons op. Betrokken en persoonlijk. Als juridisch deskundige projecteren ze een duidelijke ‘stip aan de horizon’ zodat wij richting hebben perfect voldoen aan onze informatieplicht. Op die manier weten we samen waar we naar toe gaan en wat we willen bereiken.

En het mooie is, dat Martijn helder en snel communiceert!

Richard Schasfoort

Schasfoort Home Makelaars

In de tijd dat je bij ons bent geweest heb je een hoop achterstallig werk afgehandeld. Dit heb je op elk dossier goed gedaan.

Je bent een fijne en aardige collega die goed in teamverband kan acteren.

Audry burer

Gemeente Veenendaal

” Onze ervaring met de heer Rosens is zeer prettig te noemen, korte lijnen en duidelijke communicatie. Zeer tevreden over de samenwerking.  “

R.hendriks

manager BullData

Wat kunnen wij voor u betekenen

Vragen over bouwregelgeving, vragen over bouwmogelijkheden, of uw verbouwing of te bouwen woning aan een goede en deugdelijke bouwcontrole laten onderwerpen. Wij zijn uw graag van dienst. Neemt u contact met ons op via de button contact, stel hier uw vraag, vraag een offerte aan, of maak een afspraak. Na een kennismaking, duidelijke afspraken, een goede afbakening van de opdracht, gaan we samen aan de slag!

Laten we samen bouwen aan de toekomst!

Advies nodig?

Wij helpen u graag alle vraagstukken te beantwoorden.

Laat me u helpen uw doelen te bereiken op de juiste manieren.